Wat kun je allemaal met een bondage set doen?

bondage set

Wil jij het seksleven met je partner nieuw leven inblazen of zijn jullie op zoek naar sexy attributen voor tijdens de seks? Dan is een bondage set misschien iets voor jullie. Zo’n set bestaat uit een paar zachte touwen die je kunt gebruiken om je partner vast te binden. Je zou denken dat je zelf zo’n bondage set kunt maken, maar dat is niet zo gemakkelijk. Je moet er namelijk precies het juiste touw voor gebruiken. Normaal touw is heel erg stug en dat doet pijn aan je huid. Bovendien kun je daar knopen haast niet uitkrijgen en dat is nogal lastig als jullie na de seks alles los willen maken. Een goede bondage set is makkelijk te knopen, maar ook makkelijk te ontwarren.

Een bondage set online kopen

Ben jij zo iemand die het super ongemakkelijk vindt om naar een winkel te gaan om seksspeeltjes te kopen? Dan kun je die bondage set natuurlijk ook gewoon online bestellen en bij je thuis laten bezorgen. Dit is wat de meeste mensen doen. Als je zoiets online bestelt dan wordt het geleverd in een neutrale verpakking, zodat niemand (zelfs de postbode niet) weet wat erin zou kunnen zitten. Wel zo prettig als je niet wilt dat iemand weet dat je dat hebt besteld, of het nu voor jezelf is of voor samen met je partner. Nu is zo’n bondage set nog niet eens zo erg schokkend, maar er zijn genoeg seksspeeltjes waarvan je echt niet wilt dat iemand weet dat je ze gebruikt.

Geef je seksleven een boost met speeltjes

 

Als jullie al een poosje samen zijn dan kan het zijn dat de seks saai wordt. In dat geval zijn er genoeg dingen die je kunt doen. Bondage touw gebruiken om iemand vast te binden is er één van. De ander kan dan lekker dominant zijn en doen waar die zin in heeft. Spreek wel altijd af dat als de vastgebonden persoon aangeeft het niet meer te willen je meteen stopt!